Telefon: +36 1 400-3060

Fűrészpálma

fureszpalma

Leírás:

A Fűrészpálma előnyei  már régóta ismeretesek.

A növényt gyógyszerként használták az amerikai őslakos indiánok, valamint a 20. század elején a férfiak húgyúti problémák kezelésére használták és ezzel növelték a spermiumok termelését.

Napjainkban a fűrészpálma az egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott étrend-kiegészítő azon férfiak körében, akiknél jóindulatú prosztata megnagyobbodást  (BHP) diagnosztizáltak.

A fűrészpálma segíthet a megfázás, köhögés, torokfájás, asztma, kismedencei fájdalmak, migrénes fejfájás kezelésében. Egyes orvosok szerint segíthet a vizelet normál áramlásában és fokozhatja a szexuális vágyat is.

A fűrészpálma lassíthatja az 5-alfa reduktáz enzim termelődését, ezzel is aktívan hozzájárulva  a  prosztata egészséges működéséhez.

A fűrészpálma szedése férfiaknak ajánlott, bár nők is szedhetik, de figyelembe kell venni, hogy a fűrészpálma szedése nem biztonságos  terhesség  vagy szoptatási idő alatt így használata előtt mindenféleképpen konzultáljon orvosával.

A fűrészpálma csökkentheti egyes fogamzásgátlók hatásosságát is valamint lassíthatja  a véralvadást.

A fűrészpálma ajánlott napi adagja  egy kapszula.

Keresse a gyógynövényboltokban, patikákban, illetve erre szakosodott weboldalakon.

Figyelmeztetés! 

A fenti leírás tájékoztató jellegű. A leírásban szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására vagy kezelésére.  A leírás,  az interneten is megtalálható forrásirodalom, népi gyógyászati megfigyelések, valamint  publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Betegség esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

 

Scroll Up