Telefon: +36 1 400-3060

Kovaföld utt.

kovafold-utt

Leírás:

A kovaföld egy szilíciumban gazdag finom fehér por, mely az élet megannyi területén segíthet az embereknek, állatoknak, növényeknek az egészségesebb élet elérésében.

A tiszta kovaföld 85+%-ban tartalmaz szilícium-dioxidot, nem mérgező, mellékhatásoktól mentes.

Az emberi egészséghez szükséges legjobban őrzött titka ez a por a természetnek, mely a modern egészségügyi világ számára egy igazi kincs.

Szó szerint megölheti a belső parazitákat, vírusokat, férgeket, alkalmas lehet az egész test megtisztítására, méregtelenítésére, a nehézfémek kiszűrésére.  Finoman végig súrolva a bélfalakat kiöblítheti és áttisztíthatja az egész emésztőrendszert, fokozva ezzel a tápanyagok felszívódását és hasznosulását. Gazdag olyan ásványi anyagokban melyek szükségesek lehetnek a haj, bőr, körmök, fogak, csontok egészséges szerkezetének kialakulásához. Tehát ez a pórusos szilíciumban gazdag kovaföld, mely ártalmatlan és semleges, mégis nagyon szükséges az egészség megőrzésében folytatott harcban. Szilícium nélkül nem is létezhetnénk.

Rengeteg szilíciummal a testünkben születünk meg és szükségünk van erre az anyagra, amíg meg nem halunk ahhoz, hogy kiegyensúlyozott és egészséges életet élhessünk.

1939-ben a Nobel-díjas kémikus professzor, Adolf Butenant kimutatta, hogy az élet nem létezhetne a Földön szilícium-dioxid nélkül.  Kutatása szerint a szilícium egy olyan létfontosságú tápanyag, melynek folyamatos bevitelét biztosítani kell.  A szilícium nagy szerepet játszik számos testi funkció tökéletes működésében illetve a tápanyagok és ásványi anyagok felszívódásában.

Egy emberi test kb. 7 gramm szilíciumot tartalmaz, ami  messze meghaladja más fontos ásványi anyagok (pld. vas) mennyiségét a szervezetben.  Mind a vas, mind a szilícium nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára ahhoz, hogy az anyagcsere folyamatok tökéletesen működjenek éppen ezért nagyon fontos ezen elemek folyamatos bevitele a szervezetbe.

A kovaföld ajánlott bevitele a szervezetbe kb 3 gramm naponta egyszer.  Vízben, teában, gyümölcslében elkeverve  semmiféle zavaró mellékíze, illata nincs.  Nem ismert  az esetleges túladagolásból adódó mellékhatása.

Keresse a gyógynövényboltokban, patikákban, illetve erre szakosodott weboldalakon.

Figyelmeztetés! 

A fenti leírás tájékoztató jellegű. A leírásban szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására vagy kezelésére.  A leírás,  az interneten is megtalálható forrásirodalom, népi gyógyászati megfigyelések, valamint  publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét!

Betegség esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

 

Scroll Up