Telefon: +36 1 400-3060

Green Snake Forte

green-snake-forte-lamberia-hatterrel

Leírás:

Az egészséges, erőtől duzzadó, minden akadályt megugrani képes, energikus férfi vonzza a nőket és persze az ilyen férfiakat irigységtől sárgulva nézik többi férfi társaik is.

Szinte minden férfi szeretne olyan egészséges és erős lenni, hogy bármilyen fizikai munka, szerelmi vagy tomboló szexuális kihívás is állja útját, neki az ne legyen egy megoldhatatlan probléma, csupán csak egy egyszerűen és könnyen megoldható feladat, melyet kétségek és szorongás nélkül meg tud oldani.

Ehhez nyújt segítséget a Green Snake Forte kapszula, mely összetevői hatásának köszönhetően visszaadja a biztonságos és erős önbizalmat mindazon férfiak számára, akinek problémájuk van ezen a téren. Nem kell többet azon stresszezni, hogy sikerül-e a kitűzött célt elérni vagy nem. Nem kell többet azon gondolkodni, hogy mire lesz képes, amikor eljön az idő és esetleg egy komolyabb fizikai kihívás elé fog nézni.

Ez a kapszula energikusabbá, erősebbé, frissebbé és önbizalomtól duzzadóvá teszi a férfiakat.

Nincs több akadály, nincs több behúzott farokkal való elsunnyogás, nincs több szerénység.

Erő és energia, rugalmasság és felülmúlhatatlan teljesítőképesség van, ami a körülményektől függően akár több napon át is fennmaradhat.

Ennek a kapszulának a titka az ősi, keleti orvoslás szakembereinek a kísérleteiben keresendők. Királyoknak, császároknak kellett helyt állniuk több területen is és ehhez sokszor kellett segítségül hívniuk az akkori orvosokat, akik remek munkát végeztek és kidolgozták azokat az ősi recepteket, melyeket még ma is nagy sikerrel alkalmazunk, hiszen napjaink férfi nemzedéke ugyanúgy működik, mint a régi korok férfiúi.

Teljesítőképességének maximumát adni képes férfi pedig nagyon kelendő a hölgyek körében is és a nők sokkal nagyobb eséllyel választanak maguknak egy igazán energikus, erős férfit párnak, hiszen a pozitív és  egészséges erőt mutató kisugárzás nagyon fontos szempont a hölgyek szemében.                                     A Green Snake Forte kapszula már 2007 óta vezető szerepet tölt be a Magyar piacon, ami azt jelenti, hogy férfiak ezreinek adta vissza a biztonságot, önbizalmat, az erőt, energiát és teljesítőképességet és ezzel joggal kivívta magának az egyik legjobb „férfi energizáló kapszula” nevet.

Keresse a gyógynövényboltokban, patikákban, illetve erre szakosodott weboldalakon.

Figyelmeztetés! 

A fenti leírás tájékoztató jellegű. A leírásban szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására vagy kezelésére.  A leírás, az interneten is megtalálható forrásirodalom, népi gyógyászati megfigyelések, valamint publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét!

Betegség esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Scroll Up