Telefon: +36 1 400-3060

Horsepower

horsepower-lamberia-hatterrel

Leírás:

A Horsepower egy olyan különleges kapszula, melybe, szerénység nélkül állíthatjuk, hogy egy egész ménest zártunk be.

Sokszor használjuk azt a hasonlatot, hogy „erős, mint egy igásló”.

Mostantól Ön is elmondhatja magáról, hogy erős, mint egy igásló, nincs több probléma, megugorhatatlan akadály, lehetetlen küldetés.

Nincs több szorongás, nincs több gyengeség, innentől kezdve csak a kitűzött cél könnyű, stresszelésktől  mentes  elérése van, mely egy olyan mértékű önbizalommal tölti el az embert, hogy ez az érzés lesz az, amit mindig is érezni akar majd.

Legyen bármilyen fizikai munka, sport, szerelem, ebben a kapszulában megbízhat. Ettől energikusabbnak, erősebbnek és ezáltal boldogabbnak, sikeresebbnek fogja magát érezni.

Törölhet a szótárából azokat a szavakat, hogy sikertelenség, gyengeség, lehetetlenség, erőtlenség, vágytalanság.

Ez a kapszula segítségére lehet bármely férfinak abban, hogy visszanyerje egészséges, erőtől duzzadó önbizalmát, ami természetesen hatással lesz a kisugárzására is és ezt mások is észre fogják venni.

Egy pozitív kisugárzású, energikus férfi mindenkinek feltűnik, minden tekintetben sikeresebb és vonzóbb lesz.

A Horsepower  egy fiatal termék a piacon, több mint két éve segíti a férfiak álmainak beteljesülését, de ezen rövid idő alatt is nagyon pozitív visszajelzések érkeztek a termékre, ami azt mutatja, hogy azok a férfiak is egyetértettek a fent leírtakkal, akik már kipróbálták és azok is el fognak csodálkozni a pozitív hatásán, akik még csak a jövőben szeretnék kipróbálni.

Adjon Ön is egy esélyt, mind a terméknek, mind Önmagának, kápráztassa el magát is és a környezetét is.

Csak a gyengeséget, erőtlenséget, bágyadtságot veszítheti és nagyon sok pozitívumot nyerhet.

Keresse a gyógynövényboltokban, patikákban, illetve erre szakosodott weboldalakon.

Figyelmeztetés! 

A fenti leírás tájékoztató jellegű. A leírásban szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát, nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására vagy kezelésére.  A leírás, az interneten is megtalálható forrásirodalom, népi gyógyászati megfigyelések, valamint publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét!

Betegség esetén minden esetben forduljon szakorvoshoz!

Scroll Up